Rólunk

A Magenta a modern, kifinomult, sikeres Nő világa! A Nőé, akinek megjelenése magabiztosságot tudatosságot sugall. Egy életérzés, a boldog kiegyensúlyozott Nő életérzése, aki a szabadságot választja öltözködésében. Imád élményeket gyűjteni, pörögni, élvezi az élet minden pillanatát, a hétköznapokban megbúvó apró örömöket.

A Magenta univerzum, a finom színek, a letisztult formák és a kiváló minőségű alapanyagok világában. A limitált darabszámban készült egyedi modellek, egyszerre kényelmesek és elegánsak, kellemes színeikkel változatosságot hoznak mind a hétköznapokban, mind a ruhatárunkban. A hetente megújuló árukészletével nemcsak folyamatos frissességet biztosít hanem, egy olyan gardrób létrehozását is, ahol a régi kedvencek mellett az új darabok  is tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

A Magenta Árkád Csapata baráti hangulatú környezetet teremtve várja vásárlóit. Számunkra egyaránt fontos a vevő és a vele való kapcsolat . Személyre szabott öltözködési tanácsokkal, ötletekkel, igény szerint házhoz szállítással tesszük még kényelmesebbé a vásárlást. Üzletünkben nem csak vásárlóinkra gondolunk hanem családtagjaik, gyermekeik, sőt kedvenceik számára is kellemes környezetet biztosítunk .

A Magenta név a szeretet és az öröm energiáját közvetíti!

Várunk szeretettel az Árkád Magenta üzletében!

Hírlevél

Ha elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról és nem szeretnél lemaradni az akciókról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kosár tartalma